Cengiz Topel Ortaokulu

Vizyon: Öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı, bilgili, becerili ve iyi bir ahlaka sahip, nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, düşüncelerini savunurken başkasının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında düzenlenen "Temel Dini Bilgileri" bilgi yarışmasında İL BİRİNCİSİ olmuştur. &&& 2016-2017 Yılı Ortaokullar arası Kaymakamlık Futbol Turnuvasında Okulumuz İLÇE BİRİNCİSİ olmuştur. &&& 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı küçükler futbol takımı grup 1. si olarak Çeyrek finale yükselmiştir. Müsabakalar sonucu okulumuz il genelinde İKİNCİ ÖDÜLÜNÜ olmuştur. &&& 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Kızlar Voleybol Müsabakasında İKİNCİ olmuştur. &&& 2015-2016 eğitim öğretim yılı Küçükler Futbol Müsabakalarında ELAZIĞ İL ÜÇÜNCÜSÜ olmuştur. &&& 2015-2016 Yılı Ortaokullar arası Kaymakamlık Futbol Turnuvasında Okulumuz İLÇE BİRİNCİSİ olmuştur. &&& 2015-2016 Yılı Ortaokullar arası Kaymakamlık Voleybol Turnuvasında Okulumuz İLÇE İKİNCİSİ olmuştur. &&& 2014 - 2015 eğitim öğretim yılı Okul Sporları faaliyet kapsamında yer alan Küçükler Futbol Müsabakaları ELAZIĞ ŞAMPİYONU olmuştur. &&& 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı Okul Sporları faaliyet programında yer alan Voleybol Yıldızlar Kız-Erkek Müsabakaları il genelinde İKİNCİ olmuştur.

Saatler: Başlama:08.00 Bitiş:14.30
Isınma: doğalgaz
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler: Voleybol,Futbol, Masa Tenisi ve Kort Tenisi
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://karakocancengiztopelortaokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAH. LİSE CAD. NO 1 İÇ KAPI NO 1 KARAKOÇAN / ELAZIĞ

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Yeni Mah. Lise Cad. No:1 Karakoçan/ELAZIĞ

Adres - YENİ MAH. LİSE CAD. NO 1 İÇ KAPI NO 1 KARAKOÇAN / ELAZIĞ

Ulaşım İlçe içerisinde yürüyerek sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde olup, İl merkezine uzaklığı 110 km´dir.